Frost – eventyret om prinsessene Elsa og Anna fra Arendelle

Filmen Frost – eventyret om prinsessene Elsa og Anna fra byen Arendelle har gått sin seiersgang over hele verden. Den er blitt en av Disneys aller største filmsuksesser. Her er boka!

Dette gnistrende vintereventyret er allerede blitt Disneyklassiker av aller beste sort. Mellom fjorder, fjell og isbreer utspiller det seg en handling som er like dramatisk, storslått og romantisk som omgivelsene, vakkert fortalt og illustrert for Disneyklubben av Disneys dyktige historiefortellere.

Elsa og Anna er søstre og prinsesser i det fredelige landet Arendelle. De er utrolig glad i hverandre, men Elsa har en magisk kraft som setter søskenkjærligheten på prøve og tvinger henne til å flykte opp i fjellene.  En uendelig vinter fester sitt iskalde grep om Arendelle, men modige Anna trosser alle farer for å få søsteren og sommeren tilbake. Snømannen Olaf og reinsdyret Sven tryller fram latteren hos liten og stor.

Frost er en fortelling om mot og ustoppelig viljestyrke, men også om svik, løgn, grådighet og ondskap. Heldigvis har de mørke kreftene en mektig fiende: En uovervinnelig kraft som får solen frem der storm og svarte skyer herjer. En energi som tåler alt og tiner alt: kjærligheten! Boken om Frost kan du få gratis i din velkomstpakke fra Disneyklubben, eller du kan kjøpe den i Gobokhandelen.

20 ting du ikke visste om Frost

 

Gratis e-bøker og lydbok i app! 
Ved å laste ned Goboken-appen får du tilgang til lydbøker og e-bøker helt gratis. Logg deg inn i appen med samme brukernavn og passord som du bruker på «Min side» på Disneyklubben.no. Lydbøkene finner du under «Andre medier.» Med lydboken kan barnet ditt høre teksten bli opplest og samtidig bla i papirboken sin.