Byssan lull-sangbok

Sangbøker for barn

Hvor mange elefanter var det som kom marsjerende, og hva var det nå igjen alle mammaene på bussen sa? Det er ikke alltid like lett å huske alle de kjente og kjære barnesangene, og det er en av mange grunner til at sangbøker er supre. Her har vi samlet Gobokens aller beste sang-, rim og reglebøker.

En elefant kom marsjerende

En elefant kom marsjerende-sangbok

Her er redningen når dere skal synge de barnesangene dere egentlig kan, men som dere bare nesten husker teksten til. Dette er sanger for smil og latter, med glade illustrasjoner og masse morsomt å se på. Silkemyke fliker på hver side hjelper små fingre som vil bla selv for å finne sin favorittsang. En elefant kom marsjerende får du kjøpt her.

Les også: 7 grunner til hvorfor babyen din elsker sang!

Byssan Lull 

Byssan lull-sngbok
Kjente og kjære vuggeviser for kosestunden på sengekanten. Trollmors vuggevise, Byssan lull, Blinke, blinke stjerne lill … Det er kjente og kjære vuggeviser, men kan dere tekstene, egentlig? Hvis ikke finner dere dem her, sammen med verdens søteste illustrasjoner av dyr som viser hverandre omsorg og kjærlighet. Boksidene har fliker i glitrende stoff for å hjelpe små nysgjerrige fingre å bla fram til sin favorittside. Ingenting roer et lite barn som en sangstund på sengekanten. Byssan lull får du kjøpt her.

Les også: Visste du at sang kan hjelpe å roe ned både mor og barn? 

Min lille sangbok

Min lille sangbok

Sang skaper glede og god stemning – kanskje er det derfor barn liker å bli sunget for? I “Min lille sangbok” finner du 13 kjente sanger du kan synge for barnet ditt. Det varer nok ikke lenge før barnet synger med i de fengende refrengene! Min lille sangbok får du kjøpt her.

Gullet mitt

Gullet mitt-sangbok

Å lese kan være som å dra på skattejakt. Slik er det i Gullet mitt. De fineste sangene, versene og lekene vi vet om er samlet i Gullet mitt. Håpet er at de skal bli til favoritter hjemme hos dere også. Her er over 70 illustrerte sider med kos og moro for deg og barnet ditt. I innholdsregisteret får dere hint om når de ulike tekstene passer ekstra godt i forhold til barnets alder. Boken kan selvsagt leses på kryss og tvers av dette, og barnet vokser nok ikke fra den på mange år. Gullet mitt er laget i kraftig kartong slik at barnet ditt kan delta i lesingen med hele seg, og bla selv, når tiden er inne for det. Les for barnet fra første dag! Språklæringen starter før navlestrengen klippes, så det er ingen grunn til å vente. Gullet mitt kan du få gratis i velkomstgave fra Goboken her.

Lille Petter edderkopp

Lille Petter edderkopp-sangbok
Rim og regler som inviterer til fingerlek, tøys og moro. Lille Petter Edderkopp inneholder kjente og kjære, og noen helt nye, sanger, rim og regler. Dette er tekster som skal lekes, så på hver side får dere instrukser om hvordan dere kan gjøre versene til lattervekkende kile-leker. Morsomme utskjæringer i kartongsidene er spennende å kjenne på for små fingre og gir ypperlig trening for øye-hånd-koordinasjon Illustrasjonene er like lekne, fargerike og sjarmerende som tekstene, så her er det mye å se på og snakke om. Lille Petter edderkopp får du kjøpt her.

Alle barns rim og regler

Alle barns rim og regler

Alle barns rim og regler er en av klassikerne våre – en bok som har vært populær i lang tid, både på grunn av det spesielle formatet og på grunn av innholdet. Boken inneholder nemlig en hel liten “kulturskatt” med mer enn 100 rim og regler gjendiktet av Alf Prøysen. Versene er morsomme både å lese og lytte til. De er en viktig del av vår felles litteraturarv og noe alle barn bør få sjansen til å bli kjent med. Alle barns rim og regler har en fin blanding av tullevers, vers som forteller en historie, og rim og regler som vil lære barnet noe. Blant de mange herlige versene finner dere også disse perlene: De fem grisene, Bæ, bæ, lille lam, Byssan barnet og Lille Jon Blund. Alle barns rim og regler får du kjøpt her.