Maia Bamse – ei myk bamsebok

Alle barn liker myke ting. Leker, kosekluter, en supermyk pysj – eller ei myk bok. Lekekassen fylles raskt av kosedyr, og ganske snart får babyen en favorittbamse, den som må være med overalt. Bestevennen. 

En myk og fin liten bamsevenn

Maia Bamse er ei søt mykbok i form av en bamse – eller en bamse som er ei mykbok. Bamsebok. Den er myk og deilig å holde i for små hender og byr på en rekke spennende saker å utforske. Den første boka og den første bamsen kan bli med overalt. Maia kan nemlig henges opp – i vognen, på bilstolen eller over senga.

Farger og lyd

Maia er fin og fargeglad å se på, med sin røde vest og store, blå ryggsekk. Hendene og føttene hennes knitrer mykt og behagelig når man trykker på dem, og Maia danser så fint når hun dingler over senga. Bevegelsen gjør at hun rasler så herlig. Kanskje rasler hun mer om noen gir henne fart?

Ei bok i ryggsekken

Maia har en fin ryggsekk med seg, med ei myk og spennende bok. Like myk som Maia selv. Både boka og Maia kan klemmes samtidig. Å kose med ei bamsebok er en fin start på et langt liv som leseglad!

Boka handler om Maia. Den har ikke mye tekst, men har mye fint å titte på og prate om utover teksten. Det er også en god måte å lære språk og nye ord på.

Maia er en fin liten venn til en ny bokelsker. Maia-bamse har i flere år vært en av Goboken-medlemmenes favoritter for de aller yngste. Du finner henne også i Gobokhandelen, dersom du skulle trenge en liten gave til en som elsker både bøker og bamser. Og hvem gjør vel ikke det?

God lesing!