Gullet mitt – en skattkiste av en bok til babyen

Å lese kan være som å dra på skattejakt. Slik er det i Gullet mitt. Her har Goboken samlet de fineste sangene, versene og lekene til babyen.

Gullet mitt har mer enn 70 illustrerte sider med kos og moro for deg og barnet ditt. I innholdsregisteret får dere hint om når de ulike tekstene passer ekstra godt i forhold til barnets alder. Boken kan selvsagt leses på kryss og tvers av dette, og barnet vokser nok ikke fra den på mange år. Gullet_mitt_BLOGG2Gullet mitt er laget i kraftig kartong slik at barnet ditt kan delta i lesingen med hele seg, og bla selv, når tiden er inne for det. Les for barnet fra første dag! Språklæringen starter før navlestrengen klippes, så det er ingen grunn til å vente.

Koseklut
Når barnet skal legge seg, kan det være fint å ha et kosedyr, en dukke eller en koseklut med i sengen. La det bli en del av leggerutinene. Det gir ro og trygghet.KaninkoseklutDenne kosekluten fra Goboken er skreddersydd for babyen: mykt stoff føles deilig mot huden, et søtt kaninhode å se på og en solid ring å bite i. Den er lett og god for barnet å holde i og tåler en god del av både snørr, tårer, melketenner og filleristing. For mange Goboken-barn har kaninkosekluten blitt den greia som bare være med overalt. Gullet mitt finner du i Gobokhandelen. Og gjett hva! Du kan også få den gratis som en del av din velkomstgave fra Goboken!

God lesestund!

Bestillknapp-til-blogg