Her er årets julebøker fra Goboken

Det er bare å glede seg! Her ser du alle julebøkene vi tilbyr medlemmene i Goboken i 2020.

Hvilke julebøker du får i bokpakken fra Goboken før jul, avhenger av alderen på barnet ditt.

De yngste får mest slitesterke bøker – vi kaller dem kartongbøker. Eldre barn får bøker med papirsider, slik vi normalt kjenner dem. Noen er interaktive og andre har klassisk historieformat. Her er de!

For de aller minste, 0-2 år

En travel dag for nissen

Boken er interaktiv, og her kan dere hjelpe julenissen å bli ferdig med juleforberedelsene! Skyv på de morsomme klaffene og få nissen ut av pysjamasen og inn i nissedrakten. Ikke glem at dere må til verkstedet også, for å hjelpe til med innpakking av julegavene. Boken har et stort aldersspenn og blir tilbudt til de aller yngste.

Juletreet

Juletreet handler om det fascinerende treet med nydelig pynt og stjerne i toppen – et viktig symbol i julefeiringen. Boken er i et hendig format med stive sider som gjør det enklere for barnet å bla i boken selv. Etter at dere har lest boken, kan dere pynte juletreet med overraskelsen dere finner bakerst i boken!

Julenisse, våkne nå

Boken handler om julenissen som forsover seg. Heldigvis har han noen riktig så gode hjelpere som fikser og ordner det meste. Men klarer de å vekke nissen i tide, mon tro?

 

Kort med juleaktiviteter

Her får du kort med ulike tips og aktiviteter relatert til jul. Aldri en kjedelig ventedag i desember!

For 2-3-åringer

Hvor mange dager til jul?

Hvor mange dager er det til jul? Vi voksne synes kanskje dagene fyker av gårde, men for barna går de sakte. Det gjør det for bjørneungen Brun i denne boka også. Hver morgen vekker han faren sin altfor tidlig for å spørre om det ikke snart er jul. Heldigvis har de mye å fylle ventetiden med. Selv bjørner har det travelt i desember!

 

Seks humørfylte julehistorier

Hopp om bord i julenissens slede og bli med på en magisk tur gjennom disse  seks humørfylte julehistoriene. Historien om nissen, alvene og flere unike snømenn, er perfekte for førjulstiden. Det er bare å finne seg et lunt teppe, varm kakao, og kanskje noen pepperkaker – og sette seg godt til rette.

 

Nissegutten

Nissegutten og reinsdyr-ungen Ruby synes det er ordentlig urettferdig at de ikke får være med å dele ut gaver på julaften bare fordi de er for små! Men da julenissen glemmer igjen to pakker, bestemmer de seg for å følge etter ham likevel. Hvis ikke er det jo to barn som ikke får pakker! En herlig humoristisk julefortelling med en overraskende slutt.

En gave til Nasse har 48 sider hjertevarm julekos fra Hundremeterskogen. Nasse gleder seg veldig til jul, men er som vanlig også litt bekymret. Denne gang lurer han på om nissen vil huske han?

3-6-åringer

Vinterhistorier

I denne samleboken finner du fire fortellinger med de kjente og kjære figurene fra Frost, Toy Story, 101 Dalmatinere og Robin Hood.

 

Den beste julen

Denne inneholder to historier. En om Ariel og Erik, kjent fra Den lille havfruen, og en om Nemo og vennene hans.

Det var det! Vi gleder oss til nye juleminner, med nye julebøker og med gamle. Julebøkene finner vi gjerne frem år etter år – en stor, tradisjonsrik glede.

Er du ikke medlem i Goboken, men har lyst til å starte med en velkomstpakke som inneholder julebøker? Da kan du se vårt julete velkomsttilbud.

God lesestund!