pappa leser for datter

9 grunner til å bli med i en barnebokklubb

Synes du ordet bokklubb smaker litt 2001? Synes at du det er totalt unødvendig å la noen andre velge noe for deg, som du helt fint klarer å velge selv, takk? Er du nølende til å bli med fordi du rett og slett ikke liker tanken på å være medlem– fordi kommer ikke det med en lang liste over oppgaver, som å måtte kjøpe bokpakker i seks år eller bruke minimum 10 000 kroner før du har lov til å engang tenke på å slutte?

Hør. Bokklubber har utviklet seg de siste 15 årene. De kan en gang ha hatt et ønske om å fange deg i en endeløs rekke av forhåndsvalgte pakker med heftige regninger – uten mulighet for avbestilling, men det er ikke sånn vi driver bokklubb. I 2016 har du valg. Du vil kjenne igjen en god klubb når du er på tilbudene deres og tenker: “Wow. Det er for godt til å være sant.”

Her er 9 gode grunner til å bli med i en bokklubb i dag:

  • Du får en gratis velkomstpakke. Ja, det er gratis! Du må kanskje betale litt for porto, men selve pakken er verdt flere hundre kroner. Det er en liten smakebit på ting som kommer, så hvis barnet ditt liker den, kommer helt sikkert de neste bokpakkene til å falle i smak.
  • Klubbene har blitt digitale. Dette har gjort klubbmedlemskap mye lettere å håndtere enn tidligere. Du er online mye av dagen likevel, ikke sant, så i utgangspunktet er klubben der du er! Og om du skulle behøve hjelp uten å være online, så er kundeservice alltid bare en liten telefonsamtale unna.
  • Du velger! Du kan avbestille bøker eller bokpakker du ikke liker utseendet på, eller bare ikke ønsker akkurat nå. Du kan velge noe annet i stedet, eller bestemme deg for å vente en måned eller to. Alt dette med bare noen få klikk på en museknapp.
  • Prisene er lave – minst 30 prosent lavere enn i bokhandelen!

Les mer: 7 gevinster for deg som leser for barnet ditt

  • Nå tenker du nok: Hvor er lureriet, ikke sant? Det er ikke noe lureri. Våre bokklubber kommer uten kontrakt. Du er medlem så lenge du vil, og kjøper så mye eller så lite som du ønsker.
  • Du sparer tid. Shopping kan være slitsomt. Vil du ikke heller bruke den dyrbare tiden på tur i skogen, lek med barna eller på å drikke kaffe med en venn, enn å rote rundt svett i travle, bråkete butikker? Vær sjef over din egen tid.
  • Du får kvalitet. Vi streber etter å levere kun de beste, mest anbefalte og høyt rangerte bøkene. Google noen av titlene våre, så får du se! Noen av dem er eksklusive for klubbene, slik at du kanskje ikke engang kan kjøpe dem i bokhandelen.
  • Du kommer til å lese mer for barnet ditt. Når du får levert gode bøker på døren, kommer til å lese mer. Verden trenger barn som blir lest for.
  • Det er sosialt! Lesing er ikke lenger en ensom hobby, og gjennom bokklubber kan du bli kjent med andre bokelskere, blant annet på sosiale medier. Del hva du digger, og få tips fra andre!

Gratis velkomstpakke fra Goboken