Bli med på vår store SOMMERKONKURRANSE!

Hver fredag i hele sommer poster vi en ny konkurranse på Facebook-siden vår. Lik oss og delta. Hver uke trekker vi en vinner av to flotte bøker fra Goboken!

Hvor er Alf og Bett nå?
Alf og Bett fra ABC-serien vår reiser Europa rundt. Gjett hvor de er! Kanskje klarer barnet ditt å gjette riktig svar selv? Skriv svaret rett i kommentarfeltet, så er du med i ukeskonkurransen.

Du kan også vinne en hel bokserie!
Alle som deltar i en ukeskonkurranse, er automatisk med i trekningen av hovedpremien – en komplett bokserie – i august. Lik oss og bli med!

Gå rett til Gobokens Facebookside

MIn første abc

Gøy med Alf og Bett og ABC-toget
Alf og Bett og ABC-toget hjelper små barn gjennom første etappe av lesereisen: bokstavlæringen. ABC-serien har en bok – og en sang – per bokstav, samt alle historiene som lydbøker. Sangene kan du laste ned gratis! I tillegg finner du dem på Spotify. Slik lytter, synger og leker førskolebarnet seg til kunnskap om bokstavene. Les alt om ABC-serien her

toget

 

Populær serie
ABC-serien har gitt tusenvis av barn en enklere skolestart, og bøkene blir også flittig brukt i mange barnehager. Så populær er serien blitt, at vi på oppfordring fra en kunde bestemte oss for å lage et ABC-tog, og vips så kom snekker Tommy på banen og laget to flotte tog til oss.

Det ene toget har tøffet av gårde på besøk i en barnehage for å leke med bokstavene. På Facebook-siden vår kan du se hvordan det gikk. Det andre toget, det blir en kjempestor overraskelse for den lille jenta som hadde ideen. Snart kan du lese hele historien her . . .

Men hvor var Alf og Bett? Dem fikk vi superkreative Anita Årrestad til å trylle fram med nål og tråd. Vips, så var de ferdige og nå sender vi dem på sommerferie både her og der. Bli med og gjett hvor!

Alf-og-Bett_mkort