Den store boken om Alf, Bett og Bokstavtoget

Tusenvis av små lesere har gjennom Goboken-serien «Min første ABC» lært om bokstavene i eventyrene om Alf, Bett og Bokstavtoget. Men hvem er egentlig Alf og Bett? Her er boken som lar deg bli mye bedre kjent med dem!

Hvor bor Alf og Bett? Hvordan er familien deres? Hva liker de å gjøre, og hvor drar de på ferie? Alt dette får dere svar på. Dere kan også lese om hvordan de var som babyer, hvordan de fikk toget sitt, og se hvor de bor. Dere kan bli med i svømmehallen, i butikken, på biblioteket og på karneval. Alf og Bett reiser også på ferie til England og oppdager at birthday betyr «bursdag».

Dette er bare noen av temaene i de mange fortellingene i boken. Her finner du også mange myldresider proppfulle av ord, begreper og bilder dere kan boltre dere med – peke, lese, gjenta, lære – og ikke minst dikte egne historier.

80 sider proppet med innhold varer lenge. Dette er en bok å lese over tid, og en fin start på, eller supplement til, å lære mer om de enkelte bokstavene. Grundigere kjennskap til bokstavene kan dere få i Min første ABC, der hver bokstav har fått sin egen bok med fortelling, bokstavsang og lydbok.

Barn som er interessert i bokstaver, forstår at bokstavsymbolene representerer lyder som kan settes sammen til ord, og har da tatt de første skrittene på veien mot å lære å lese og skrive selv. Dette grunnlaget utgjør en stor forskjell i mestringsfølelse og læringstempoet de første årene på skolen.

Utallige tilbakemeldinger fra fornøyde ABC-foreldre viser at serien er høyt verdsatt, hyppig lest og et viktig bidrag i lesereisen.

God lesing!