Her er årets sommerbøker fra Goboken!

I år får vi en annerledes sommer – uten tvil. Men sommeren, den kommer! Og vi håper det blir en sommer full av rolige kvelder og varme dager. Her får dere også en sniktitt på årets sommerbøker fra Goboken. I år tilbyr vi følebøker, myldrebøker og en usedvanlig vakker bok om den perfekte sommerdagen.

Min første følebok om stranden

Denne føleboken om stranden har store klaffer og sterke fargekontraster som gjør det lettere for den lille å følge med. Her er det dessuten mye spennende for dere begge å se på – alt fra sandslott til seilbåter til sjøstjerner! Mon tro om dere finner noen av disse tingene på en ekte strand i sommer, også?

Denne boka passer best for de aller minste, og derfor er det de som er mellom 0 og 1 år som vil få tilbud om denne i Goboken.

Tut og kjør!

La babyen din oppdage alt som kjører, flyr og ruller i denne boken med mye å ta og føle på! Denne kartongboka er solid og ganske stor, som gjør at de sterke fargekontrastene kommer til sin rett. Babyen din vil også få lettere for å følge med. Boka har en enkel og munter tekst på rim.

Denne boka passer best for de aller minste, og derfor er det de som er mellom 0 og 1 år som vil få tilbud om denne i Goboken.

 
Let og finn i sjøkanten

Let og finn i sjøkanten er en barnevennlig myldrebok. Og som navnet på boka tilsier, så myldrer sidene over av alt som er å se og finne på stranden og i havet. På hvert oppslag introduseres dere for et nytt område ved eller i havet, og hvert oppslag er illustrert med sterke, vakre farger. Klarer dere å finne surferen? Eller hva med røyskatten som gjemmer seg i sanddynene? Eller flyndren som ligger og lurer helt der nede på havbunnen?

Denne boka passer best for barn mellom 1 og 3 år. Er 1-åringen enda for liten for en myldrebok, gjør det om til en pekebok og lær om alt som finnes i og ved havet!

Flyplassen

Flyplassen er et sted mange av oss skal innom en gang i livet. Der er det mye som skjer! Og i denne boka om flyplassen er det nesten like mye som skjer! Her er det nemlig elementer å skyve på, vri og trekke i på hver eneste side. Pakk kofferten og bli med – fra stua! Boka er i kartong og har enkle, muntre rim. Det er en perfekt introduksjon til hvordan det er å reise med fly.

Denne boka passer best for barn mellom 1 og 3 år.

Perfekt

Hvordan ville din perfekte sommerdag sett ut? Hva med når du var et barn? Husker du uendelige dager med eventyr, sol og is? Denne boka har både usedvanlig vakre illustrasjoner og usedvanlig vakre rim og tar oss med på tre barns perfekte sommerdag.

Denne boka passer perfekt for de litt eldre – alle fra 3 år og oppover!

Memo-spill

Vi håper dette memo-spillet kan underholde både store og små fremover! Vi har hentet alle bildene fra bøkene om Gogo – fargerike, tydelige illustrasjon om hverdagslige ting. Her er det mye å kjenne seg igjen i! For de aller yngste kan memo-kortene også brukes som ordkort.