Ta en sniktitt på våre nye bøker i 2020!

Noe av det mest spennende vi gjør her i Goboken er å plukke ut og utvikle nye barnebøker. Vi drar på bokmesser og finkjemmer bokkataloger for å finne det beste innen ny barnelitteratur, og vi er alltid like spente på å tilby både klassiske og nye bøker til alle dere! Her får dere en sniktitt på de nye bøkene som kommer i klubben til neste år.

Kanskje blir en av disse den nye favoritten til barnet?

Leggetid for Lille Ugle

Hvorfor er det egentlig så mange ugler i barnebøker? Svaret får du dessverre ikke i denne boka, men vi håper allikevel den faller i smak! Leggetid for Lille Ugle blir de med barn mellom ett og to år tilbudt. I den møter du Lille Ugle, og hun flyr over hele verden for å blåse ut alle stjernene så solen kan stige og vekke alle dyrene. Dette er en søt nattabok med rim og vakre illustrasjoner, og vi håper den både forundrer og dysser.

Kofferten

Kofferten kan du med barn mellom to og et halvt og fire år få tilbudt. I denne varme og barnevennlige fortellingen om hvordan vi behandler fremmede dukker det en dag opp en fremmed som er både trøtt og sliten. Det eneste han har med seg er en koffert, og alle de andre dyrene har haugevis av spørsmål: hvorfor er han her? Hvor kommer han fra? Og akkurat hva er det egentlig han har i den kofferten?

Vi håper denne lille historien setter i gang mange gode samtaler og varmer dere, akkurat slik den gjorde oss.

Redningsaksjoner

Denne boka har vi beregnet til dere som har barn fra tre år og oppover. Det er en spennende og lærerik bok hvor du kan løfte på luker og oppdage hvordan brannbiler, ambulanser, helikoptre og mer kommer oss til unnsetning! Hva er egentlig beste måte å slukke en skogbrann? Og hva slags utstyr har ambulansearbeidere med seg når de rykker ut? Alt dette og mer får du svar på her.

Sjørøvere!

Thomas er på utkikk etter sjørøvere! Men hver gang her ser et skip, viser det seg dessverre å være falsk alarm. Alle i byen begynner å bli grundig lei av at Thomas roper «sjørøvere!» uten at det er en eneste sjørøver i sikte. Men hva skjer når sjørøverne FAKTISK dukker opp? Denne morsomme sjørøver-boka håper vi dere med barn fra to og et halvt år og oppover vil like!

Lillemus leter etter en venn

Lillemus er på jakt etter en venn å leke med. På ferden treffer hun på sommerfugler, ender og ekorn – men klarer hun å finne noen å leke med blant alle disse dyrene? Titt gjennom hullene i sidene og bli med på letingen, du også! Denne fargerike og interaktive boka tror vi passer perfekt for barn mellom ett og to år.

Frida og fjellet

Riktignok er Frida lita, men denne flua har noen STORE planer! Følg den fantastiske Frida som drømmer om å klatre til toppen av et fjell i denne muntre fortellingen om å tro på deg selv. Med humor i både tekst og bilde håper vi at barn på to og et halvt og oppover koser seg med denne lille fortellingen.

God natt, lille venn

Denne nattaboken har klare, sterke farger og tydelige figurer som gjør det lettere for de aller minste å fokusere og se. Sammen med søte rim håper vi dette blir en klassiker – både til våkentid og leggetid! Det er også et speil på siste side som babyen kan kose seg med. Denne tror vi passer perfekt for de aller minste.